OAK advocaten

Werken bij OAK

OAK advocaten is een uniek en gespecialiseerd kantoor waarin advocaten en schaderegelaars samenwerken in opdracht van verzekeraars en grote ondernemingen. Onze praktijk wordt gekenmerkt door het volledige pakket van diensten binnen het smalle gebied van aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht en personenschade, waarin op kwalitatief hoog niveau dienstverlening wordt geboden. Ons team bestaat nu uit 26 medewerkers; advocaten, schaderegelaars, juridisch medewerkers en een secretariaat.

We ontzorgen onze klanten door als team een (veelal complexe of ingewikkelde) zaak vakbekwaam op te pakken. Dat kunnen we omdat we met beide benen op de grond staan, veel ervaring hebben en voortdurend nieuwe wegen verkennen.

OAK zoekt versterking
Met het oog op de toekomst zijn wij doorlopend op zoek naar mensen die ons team kunnen aanvullen en versterken. Wij zoeken regelmatig enthousiaste, stressbestendige, communicatief vaardige teamspelers voor onderstaande rollen die zich bij ons en ons werk thuis voelen. Klik op de naam om de specifieke functie-eisen te bekijken in een nieuwe tab.

Secretarieel medewerker
Ben jij een ondersteunende werkbij met een goede telefoonstem en een goed gevoel voor humor en ben je ook nog een beetje stressbestendig? Dan ben jij misschien onze nieuwe secretarieel medewerker!

Juridisch medewerker
Ben je een harde werker, snel van begrip en stel jij jezelf graag in dienst van een team? Krijg je energie van ad hoc klussen oppakken? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe juridisch medewerker.

Jurist(e)
Ben je een afgestudeerd WO-jurist(e) met interesse in civiel recht, een goed stel hersens voor cijfers en geïnteresseerd in mensen dan kun je in opleiding voor schaderegelaar.

Schaderegelaar
Ben je al enige tijd werkzaam als schaderegelaar, maar zoek je een nieuwe uitdaging of ben je toe aan een verandering van werkomgeving? Dan ben je wellicht bij ons op je plek.

Advocaat
Heb jij je sporen al verdiend als advocaat en zie je ernaar uit om je ervaring in te zetten bij een ander kantoor? Of wellicht ben je nu werkzaam in een heel ander rechtsgebied, maar wil je verder in het verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Interesse?
Solliciteren kan door je cv en motivatiebrief te sturen aan Kristel Forrer. Bij haar kun je ook terecht met al je vragen.

Een onderdeel van onze sollicitatieprocedure is de pre-employment-screening. De juistheid van de persoonlijke gegevensinformatie wordt onderzocht. Dit gebeurt door verificatie van ID en diploma’s, een zoektocht op internet en het checken van referenties. Ook vragen wij een recente VOG bij aanvang van het dienstverband.