OAK advocaten

Interesse in een stageplek?

Ben je geïnteresseerd in het aansprakelijkheidsrecht en het verzekeringsrecht? Ben je daarnaast leergierig, nieuwsgierig en kun je goed samenwerken? Dan is een stage bij ons kantoor wellicht wat voor jou! Bij OAK advocaten leer je om nauwkeurig te werken. Ook leer je om samen te werken en om complexe juridische zaken te analyseren. Bij OAK advocaten krijg je goede begeleiding door een persoonlijke bedrijfsmentor. Gezamenlijk zoek je werkzaamheden die passen bij jouw niveau. Er is binnen het kantoor een opleidingstraject, waardoor je veel groeimogelijkheden hebt en de nodige uitdaging krijgt. Daarnaast biedt OAK advocaten je een fijne werkplek binnen een gezellig team.

Bekijk onze flyer voor meer informatie (pdf).

Vul onderstaand formulier in als jij een stage bij ons kantoor wel ziet zitten:

*
*

Door het invullen en versturen van bovenstaand formulier geef je OAK advocaten toestemming voor de verwerking van de door jou ingevoerde gegevens. Voor meer informatie over deze verwerking raadpleeg je ons privacy statement.

Onderzoek, schaderegeling en procesvoering gaan, zij het in aangepaste vorm, gewoon door en OAK advocaten dus ook!

Wij werken al een aantal jaar met digitale dossiers en ook ons telefoonsysteem is zo ingericht dat mensen thuis benaderd kunnen worden. U kunt onze schaderegelaars en advocaten dus gewoon bereiken om een lopende kwestie te bespreken of om een nieuwe zaak te melden.