OAK advocaten

Vacature juridisch medewerker

Wie zijn wij?
Wij zijn een uniek en gespecialiseerd kantoor waarin advocaten en schaderegelaars hoofdzakelijk werken in opdracht van verzekeraars.

Onze praktijk wordt gekenmerkt door het volledige pakket van diensten binnen het smalle gebied van aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht en personenschade, waarin op kwalitatief hoog niveau dienstverlening wordt geboden.

We ontzorgen onze klanten door als team een (veelal complexe of moeilijke) zaak vakbekwaam op te pakken. Dat kunnen we omdat we met beide benen op de grond staan, veel ervaring hebben en voortdurend nieuwe wegen verkennen.

Wij zijn een compact en bloeiend bedrijf. Ons team van 24 medewerkers bestaat uit advocaten, schaderegelaars, juridisch medewerkers en een secretariaat.

Wie zoeken we?
Wij zoeken een enthousiaste, stressbestendige, communicatief vaardige juridisch medewerker om onze schaderegelaars en advocaten te ondersteunen.

Je bent in het bezit van:

 • een afgeronde HBO-opleiding of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.

Hiernaast:

 • Ben je net afgestudeerd, maar enige jaren werkervaring mag ook….;
 • Ben je snel van begrip en heb je een dienstverlenende instelling. Je begrijpt vlot wat de opdrachtgevende schaderegelaar of advocaat van je vraagt en nodig heeft;
 • Ben je leergierig en nieuwsgierig;
 • Beheers je de Nederlandse taal uitstekend;
 • Ben je iemand die kan omgaan met pieken van drukte tijdens het werk. Vaak komt er iets tussendoor, je bent dan niet meteen van slag;
 • Ben je ordelijk, accuraat en je houdt overzicht;
 • Ben je iemand die goed in een team kan werken;
 • Maak je handig gebruik van alle hedendaagse communicatiemiddelen;
 • Heb je ervaring met het afhandelen van telefoontjes en heb je een prettige telefoonstem;
 • Ben je beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.

Wat bieden we?
Wij bieden een zeer afwisselende functie in een uitdagende, inspirerende werkomgeving. In een informele setting werken wij gedreven samen om het bestdenkbare resultaat voor onze klanten te bereiken. Je gaat aan de slag in een team waarin jij samenwerkt met enthousiaste collega’s. Hierbij bieden we je de nodige opleiding, begeleiding en alle mogelijkheden om nuttige ervaring op te doen.

De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Interesse?
Denk jij de enthousiaste, hardwerkende teamspeler te zijn die wij zoeken? Vul dan onderstaand formulier in.
Contactpersoon voor deze vacature is Kristel Forrer.
Bij haar kun je ook terecht met al je vragen.

Een onderdeel van onze sollicitatieprocedure is de pre-employment-screening. De juistheid van de persoonlijke gegevensinformatie wordt onderzocht. Dit gebeurt door verificatie van ID en diploma’s, een zoektocht op internet en het checken van referenties. Ook vragen wij een recente VOG bij aanvang van het dienstverband.

Sollicitatie vacature
*
*

Door het invullen en versturen van bovenstaand formulier geef je OAK advocaten toestemming voor de verwerking van de door jou ingevoerde gegevens. Voor meer informatie over deze verwerking raadpleeg je ons privacy statement.