OAK advocaten

Schaderegelaar

Met enige regelmaat zijn wij op zoek naar enthousiaste, stressbestendige, communicatief vaardige teamspelers die zich bij ons en ons werk thuis voelen. Eén van de functies bij OAK advocaten is schaderegelaar. Op momenten dat wij niet actief werven, houden wij onze ogen en mailbox zeker open voor mensen die iets zouden willen en kunnen toevoegen. Voel je daarom vrij om te reageren als onderstaande tekst jou aanspreekt.

Wat biedt OAK advocaten jou?
Wij bieden een afwisselende baan in een uniek bedrijf, fijne collega’s en uitdagende en inspirerende opdrachten. We geven je de vrijheid om je werk zelf in te delen en gaan flexibel om met werkdagen en werktijden. De arbeidsvoorwaarden zijn prima en afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Wat bied jij OAK advocaten?
Je hebt een opleiding Nederlands recht (WO-niveau) afgerond en daarnaast heb je de opleiding tot NIVRE Register-Expert afgerond of je bent bereid deze opleiding in de toekomst te gaan volgen. Hiernaast:

  • maak je handig gebruik van alle hedendaagse communicatiemogelijkheden;
  • ben je in het bezit van een rijbewijs;
  • ben je beschikbaar voor minimaal 32 uur per week;
  • is het diploma WFT-PE basis of WFT-PE schadeverzekering (particulier of zakelijk) een pre;
  • is een afgeronde branchespecifieke opleiding zoals de Grotiusopleiding personenschade (LSA), Zwaar letsel, arbeidsdeskundige, medische of rekentechnische opleiding een pre;
  • zijn opleidingen en vaardigheden op gebied van psychologie, mediation, onderzoekstechnieken en rekenvaardigheid, communicatie of coaching een pre.

Interesse? Stuur je cv en motivatiebrief aan Kristel Forrer. Hier kun je ook terecht met al je vragen.

Een onderdeel van onze sollicitatieprocedure is de pre-employment-screening. De juistheid van de persoonlijke gegevensinformatie wordt onderzocht. Dit gebeurt door verificatie van ID en diploma’s, een zoektocht op internet en het checken van referenties. Ook vragen wij een recente VOG bij aanvang van het dienstverband.