OAK advocaten

Secretarieel medewerker

Met enige regelmaat zijn wij op zoek naar enthousiaste, stressbestendige, communicatief vaardige teamspelers die zich bij ons en ons werk thuis voelen. Eén van de functies bij OAK advocaten is secretarieel medewerker. Op momenten dat wij niet actief werven, houden wij onze ogen en mailbox zeker open voor mensen die iets zouden willen en kunnen toevoegen. Voel je daarom vrij om te reageren als onderstaande tekst jou aanspreekt.

Wat biedt OAK advocaten jou?
OAK advocaten kent een informele bedrijfscultuur en we werken gedreven samen om het best denkbare resultaat voor onze klanten te bereiken. Het secretariaat bestaat op dit moment uit vier medewerkers, je gaat dus aan de slag in een klein team met fijne collega’s dat samen een belangrijk fundament van het bedrijf vormt. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en afhankelijk van opleiding en ervaring.

Wat bied jij OAK advocaten?
Veruit het belangrijkste in de functie van secretarieel medewerker is jouw persoonlijkheid. Voel jij je thuis bij ons en klikt het? Wat verder ook belangrijk is, is dat je:

  • snel van begrip bent en een dienstverlenende instelling hebt. Je begrijpt vlot wat iemand van je vraagt en nodig heeft;
  • kunt omgaan met pieken van drukte tijdens het werk. Vaak komt er iets tussendoor, je bent dan niet meteen van slag. Je kunt vlot schakelen tussen verschillende soorten werkzaamheden;
  • ordelijk en accuraat bent en overzicht houdt;
  • goed in een team kan werken;
  • handig gebruik maakt van alle hedendaagse communicatiemogelijkheden;
  • een prettige telefoonstem hebt. Enige ervaring met het afhandelen van telefoontjes is een pre, maar geen must;
  • beschikbaar bent voor ongeveer 24 uur per week.

Interesse?
Stuur je cv en motivatiebrief naar solliciteren@oakadvocaten.nl ter attentie van Kristel Forrer. Hier kun je ook terecht met al je vragen.

Sluitingsdatum van deze vacature is 20 januari 2023.

Een onderdeel van onze sollicitatieprocedure is de pre-employment-screening. De juistheid van de persoonlijke gegevensinformatie wordt onderzocht. Dit gebeurt door verificatie van ID en diploma’s, een zoektocht op internet en het checken van referenties. Ook vragen wij een recente VOG bij aanvang van het dienstverband.