OAK advocaten

Jurist(e)

Met enige regelmaat zijn wij op zoek naar enthousiaste, stressbestendige, communicatief vaardige teamspelers die zich bij ons en ons werk thuis voelen. Eén van de functies bij OAK advocaten is jurist(e). Op momenten dat wij niet actief werven, houden wij onze ogen en mailbox zeker open voor mensen die iets zouden willen en kunnen toevoegen. Voel je daarom vrij om te reageren als onderstaande tekst jou aanspreekt.

Wat biedt OAK advocaten jou?
Je start als juridisch medewerker en zult na een gedegen inwerkperiode meedraaien aan de basis van dossiers waarna je werkzaamheden zullen worden uitgebreid richting schaderegelaarswerk. 

Wij bieden een afwisselende baan met uitdagende en inspirerende opdrachten onder begeleiding van ervaren collega’s. De arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Bij OAK advocaten krijgt iedereen de ruimte om te leren en te ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk, maar ook écht leuk, om mensen op te leiden. Lees meer over hoe wij jou als jurist begeleiden tot schaderegelaar in ons Linkedin-artikel.

Wat bied jij OAK advocaten?
Je hebt een opleiding Nederlands recht (WO-niveau) afgerond. Je bent net afgestudeerd, maar enige jaren werkervaring mag ook. Hiernaast:

  • maak je handig gebruik van alle hedendaagse communicatiemogelijkheden;
  • beheers je de Nederlandse taal uitstekend;
  • ben je een uitstekend analyticus met oog voor details. Uit de veelal dikke dossiers die we aangeleverd krijgen ben je in staat de belangrijke zaken te filteren;
  • ben je iemand die kan omgaan met pieken van drukte tijdens het werk. Soms komt er weleens iets tussendoor, je bent dan niet meteen van slag;
  • ben je iemand die de zaken die je hebt geleerd goed doet en die nieuwsgierig is naar de volgende stap;
  • ben je ordelijk, accuraat en je houdt overzicht;
  • ben je iemand die goed in een team kan werken;
  • ben je in het bezit van een rijbewijs;
  • ben je beschikbaar voor minimaal 32 uur per week;
  • is het diploma WFT-PE basis of WFT-PE schadeverzekering (particulier of zakelijk) een pre.

Interesse?
Stuur je cv en motivatiebrief aan solliciteren@oakadvocaten.nl ter attentie van Kristel Forrer. Hier kun je ook terecht met al je vragen.

Een onderdeel van onze sollicitatieprocedure is de pre-employment-screening. De juistheid van de persoonlijke gegevensinformatie wordt onderzocht. Dit gebeurt door verificatie van ID en diploma’s, een zoektocht op internet en het checken van referenties. Ook vragen wij een recente VOG bij aanvang van het dienstverband.