OAK advocaten

Advocaat

Wij zoeken met regelmaat mensen die bij ons passen, die zich bij ons en ons werk thuis voelen. Eén van de functies bij OAK advocaten is, uiteraard, advocaat. Op momenten dat wij niet actief werven, houden wij onze ogen en mailbox zeker open voor mensen die iets zouden willen en kunnen toevoegen. Voel je daarom vrij om te reageren als onderstaande tekst jou aanspreekt.

Natuurlijk kunnen we daarbij een prachtig eisenpakket neerleggen. Dat doen we niet. We willen gewoon weten waarom jij bij ons zou passen.

Het zou kunnen dat je net je stage hebt afgerond en dat je weet dat de civiele praktijk je trekt. Als je dan wilt werken in een professionele en flexibele omgeving, in een klein team met veel kennis in een nichemarkt dan zijn wij nieuwsgierig naar je.

Het kan ook zijn dat je al jarenlang advocaat bent op een groter kantoor; één van de velen. Je hebt ervaring en kennis op het specifieke vakgebied van personenschade- en verzekeringsrecht en/of iets daarbuiten. Je wilt iets anders, je wilt flexibel zijn en zelf je werktijden kunnen bepalen. Ook dan zijn we nieuwsgierig naar je.

Het kan zijn dat je een ervaren LSA-advocaat bent. Dan ken je ons ongetwijfeld en ben je misschien wel nieuwsgierig naar ons…

Daartussenin zit veel, heel veel. Het belangrijkste is echt dat we bij elkaar passen.

Wat bieden we?
Wij bieden een afwisselende baan met uitdagende en inspirerende opdrachten samen met fijne collega’s. We geven je de vrijheid om je werk zelf in te delen en gaan flexibel om met werkdagen en werktijden. De arbeidsvoorwaarden zijn prima en afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Interesse?
Solliciteren kan door je cv en motivatiebrief te sturen aan Kristel Forrer. Bij haar kun je ook terecht met al je vragen.

Een onderdeel van onze sollicitatieprocedure is de pre-employment-screening. De juistheid van de persoonlijke gegevensinformatie wordt onderzocht. Dit gebeurt door verificatie van ID en diploma’s, een zoektocht op internet en het checken van referenties. Ook vragen wij een recente VOG bij aanvang van het dienstverband.