OAK advocaten

Nieuws

doorOAK advocaten

OAK advocaten BV zoekt een schaderegelaar voor de regio Rijnmond

Wie zijn wij?
Wij zijn een uniek en gespecialiseerd kantoor waarin advocaten en schaderegelaars hoofdzakelijk werken in opdracht van verzekeraars.

Onze praktijk wordt gekenmerkt door het volledige pakket van diensten binnen het smalle gebied van aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht en personenschade, waarin op kwalitatief hoog niveau dienstverlening wordt geboden.

We ontzorgen onze klanten door als team een (veelal complexe of moeilijke) zaak vakbekwaam op te pakken. Dat kunnen we omdat we met beide benen op de grond staan, veel ervaring hebben en voortdurend nieuwe wegen verkennen.

Wij zijn een compact en bloeiend bedrijf. Ons team van 23 medewerkers bestaat uit advocaten, schaderegelaars, juridisch medewerkers en een secretariaat.

Wie zoeken we?
Wij zoeken een enthousiaste, stressbestendige, communicatief vaardige teamspeler die zich thuis voelt in de letselschadewereld. Je werkt vanuit huis, maar komt natuurlijk ook weleens op kantoor in Ermelo. Met het oog op je werkgebied kom je bij voorkeur uit de regio Rijnmond.

Ben je een ervaren schadebehandelaar en wil je graag de stap zetten naar de functie van schaderegelaar dan nodigen we je uitdrukkelijk uit om te solliciteren.

Je bent in het bezit van:

  • een afgeronde opleiding Nederlands recht (WO-niveau);
  • een afgeronde opleiding NIVRE Register expert of je bent bereid deze opleiding in de toekomst te gaan volgen;

Hiernaast:

  • is het diploma WFT-PE basis of WFT-PE schadeverzekering (particulier of zakelijk) een pre;
  • is een afgeronde branchespecifieke opleiding, zoals de Grotiusopleiding personenschade (LSA), Zwaar letsel, arbeidsdeskundige, medische of rekentechnische opleiding een pre;
  • zijn opleidingen en vaardigheden op gebied van psychologie, mediation, onderzoekstechnieken en rekenvaardigheid, communicatie of coaching een pre;
  • maak je handig gebruik van alle hedendaagse communicatiemogelijkheden;
  • ben je in het bezit van een rijbewijs;
  • ben je woonachtig in de regio Rijnmond;
  • ben je beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.

Wat bieden we?
Wij bieden een afwisselende baan met uitdagende en inspirerende opdrachten, met als werkgebied de Randstad. We geven je de vrijheid om je werk zelf in te delen en gaan flexibel om met werkdagen en werktijden. De arbeidsvoorwaarden zijn prima en afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Interesse?
Leg dan contact met Henk den Hollander.
Hier kun je ook terecht met al je vragen.

Een onderdeel van onze sollicitatieprocedure is de pre-employment-screening. De juistheid van de persoonlijke gegevensinformatie wordt onderzocht. Dit gebeurt door verificatie van ID en diploma’s, een zoektocht op internet en het checken van referenties. Ook vragen wij een recente VOG bij aanvang van het dienstverband.

doorOAK advocaten

OAK advocaten sluit de zomerperiode af tijdens Groevenbeek Klassiek

Groevenbeek Klassiek 31-8-2018

Groevenbeek Klassiek

De afgelopen vier jaar sluiten we, samen met relaties, collega’s en vrienden, de zomer af tijdens het evenement Groevenbeek Klassiek. Op 31 augustus vindt de vijfde editie plaats en ook ditmaal zijn wij een van de hoofdsponsoren.

Gewapend met fleecedekens en een fles kruidenbitter wandelen we door het bos om te eindigen voor de prachtige Jugendstil-gevel van het landgoed Oud Groevenbeek. Het bos met ruisende blaadjes en vogels vormt het perfecte decor voor een klassiek concert. Terwijl de zon langzaam ondergaat, betovert het Holland Symfonie Orkest onder leiding van Wim van Herk het bos in een sprookjesachtige concertzaal.

De volgende solisten vullen dit lustrumjaar het Holland Symfonie Orkest aan:
Amanda Key – sopraan
Hans Voschezang – bariton
Robert Vroegindeweij – houten dwarsfluit

Na afloop is er op landgoed Oud-Groevenbeek een borrel en terug in de tuin steken we de vuurkorven aan voor een behaaglijke, lange zomeravond.

Wij nodigen al onze relaties uit om deze avond met ons mee te beleven! Belt u ons om door te geven met hoeveel personen u aanwezig wilt zijn?

doorOAK advocaten

Publicatie Henk van Katwijk in PIV-Bulletin

Het PIV-Bulletin van juni publiceert een bijdrage van Henk van Katwijk. Hierin bespreekt hij het aanpassen van de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren op een zodanige wijze dat opzetschades worden vergoed.

U kunt het artikel hier lezen.

dooradmin

Je gaat sneller als je lacht…

Vandaag met twee teams aan de midwintermarathon meegedaan. 8 en 16 km. Geweldig evenement, mooi weer en een fijn ploeg. Trots!

dooradmin

Henk van Katwijk, Mirjam Spruit en Wendy Oostveen-Kouwenhoven starten OAK advocaten

Per 1 januari 2018 starten advocaten Henk van Katwijk (58), Mirjam Spruit (45) en Wendy Oostveen-Kouwenhoven (45) een nieuw advocatenkantoor onder de naam OAK advocaten; een kantoor waar advocaten en schade-experts werkzaam zijn op het gebied van het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Mirjam Spruit en Wendy Oostveen-Kouwenhoven zijn afkomstig van gerenommeerde advocatenkantoren en Henk van Katwijk, brengt zijn kantoor Assuraad advocaten, met een team van 20 medewerkers, volledig in.

persbericht02012018

dooradmin

OAK advocaten van start per 1 januari 2018

Per 1 januari 2018 start een nieuw advocatenkantoor met een unieke vorm van dienstverlening, waarbij zowel advocaten als personenschade-experts werkzaam zijn: OAK advocaten.

OAK advocaten® is de start van drie advocaten met jarenlange ervaring op het gebied van personenschade, verzekeringsrecht, (beroeps)aansprakelijkheidsrecht en tuchtrecht. Mirjam Spruit en Wendy Oostveen-Kouwenhoven, afkomstig van gerenommeerde advocatenkantoren en Henk van Katwijk, afkomstig uit de schaderegelingspraktijk en sinds een aantal jaren eveneens als advocaat werkzaam, bundelen hun krachten in een nieuw kantoor, dat exclusief werkt voor verzekeraars en professionals.

Henk van Katwijk is verheugd met deze stap: “Mijn huidige kantoor Assuraad Advocaten B.V., breng ik volledig in OAK advocaten in. Op die manier profiteert OAK advocaten van de enorme expertise die in de afgelopen 30 jaar hierin is opgebouwd. Bij OAK advocaten werken daardoor zowel advocaten als personenschade-experts. Hierdoor kan OAK advocaten haar klanten een totaalpakket van dienstverlening aanbieden, bestaande uit onderzoek, schaderegeling en procesvoering.”

De combinatie is uniek in de markt; de OAK advocaten worden ondersteund door de experts uit de schaderegelingspraktijk en de experts benutten op hun beurt de kennis van het bewijs- en procesrecht. Mirjam Spruit licht toe: “In de verzekeringsbranche bestaat traditioneel een scheiding tussen de (proces)advocatuur enerzijds en de schaderegeling/expertise anderzijds. OAK advocaten combineert deze twee. Dit verlaagt de kosten voor verzekeraars en verhoogt tegelijkertijd de kwaliteit van de dienstverlening.”

Naast aansprakelijkheidsvraagstukken, waaronder de diverse beroepsaansprakelijkheden alsook het tuchtrechtelijk handelen van advocaten, artsen en andere beroepsgroepen zoals makelaars en deurwaarders, behoren ook verzekeringsrechtelijke vraagstukken tot de kernactiviteiten van het nieuwe advocatenkantoor. Wendy Oostveen-Kouwenhoven vult aan: ”Zelf sta ik veelvuldig arbodiensten en (bedrijfs)artsen bij; duidelijk een groeiende markt.”

Vanaf de start op 1 januari a.s. zullen in totaal vijf advocaten en acht schaderegelaars in een team van 22 mensen werkzaam zijn bij OAK advocaten. Henk den Hollander, met jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche, wordt kantoordirecteur.