OAK advocaten

OAK advocaten eerste WA-advocatenkantoor met Nationaal Keurmerk Letselschade

doorOAK advocaten

OAK advocaten eerste WA-advocatenkantoor met Nationaal Keurmerk Letselschade

Als eerste advocatenkantoor dat voor verzekeraars werkt heeft OAK advocaten het Nationaal Keurmerk Letselschade toegekend gekregen.

Henk van Katwijk, directeur/advocaat: “mijn stokpaardje is dat de afhandeling van personenschade alleen mag gebeuren met kennis van zaken en op een toetsbare manier. Advocatenkantoren vallen natuurlijk altijd al onder toezicht, maar we wilden het belang van kwaliteit en toezicht benadrukken door ook het keurmerk te behalen. Het is leuk om de eerste WA-advocaat te zijn.

De grondige audit heeft een bevestiging gegeven dat OAK advocaten een goede aanpak hanteert. Fijn is dat het ook nieuwe ideeën heeft opgeleverd voor een nog betere en efficiëntere dienstverlening”.

Kristel Forrer, operationeel manager bij OAK advocaten, voegt daaraan toe: “we mikken al vanaf 1987 op kwaliteit, kennis van zaken en vaardigheden om in complexe zaken goede oplossingen te realiseren. We hebben een uniek bedrijf met schaderegelaars en advocaten onder één dak. Onze advocaten leiden we op tot LSA-advocaten, onze schaderegelaars tot NIVRE-experts. Dat zijn al kwaliteitswaarborgen, maar we zijn natuurlijk blij met deze erkenning voor onze hele organisatie en ik ben heel trots op al onze mensen die zich dagelijks inzetten voor kwaliteit”.

OAK advocaten heeft een mooi mengsel van ervaring en nog lerende mensen. Er zal onverminderd ingezet blijven worden op een optimale opleiding. Dat gebeurt eerst en vooral intern, waarbij bij vrijwel alles een vier-ogenprincipe gehanteerd wordt, maar daarnaast volgen de medewerkers uiteraard externe opleidingen op het gebied van personenschade waarbij de Grotiusopleiding ook voor schaderegelaars een prachtig doel is.

Over de auteur

OAK advocaten administrator

Geef een reactie