OAK advocaten

Oplossingen Advies Kennis

OAK advocaten ® is gespecialiseerd in verzekeringsrecht, aansprakelijkheidsrecht en personenschade en werkt exclusief voor verzekeraars en professionals. Bij OAK advocaten werken advocaten én experts. Hierdoor kan OAK advocaten verzekeraars en professionals volledig ontzorgen door hen een totaalpakket te bieden van onderzoek, schaderegeling en procesvoering.

OAK advocatuur

We hebben een team van ervaren advocaten. We weten wanneer procedures nut hebben, maar ook wanneer beter een andere route gekozen kan worden. Het gaat ons om een goede oplossing voor de klant, met respect voor de belangen van alle partijen.

OAK schaderegeling

Al meer dan dertig jaar houden we ons bezig met de oplossing van problemen voor verzekeraars. We lossen zaken op, we adviseren, we weten de weg naar de juiste instanties. We kennen onze grenzen en we maken de grenzen van onze klanten ook duidelijk.

OAK onderzoek

Er zijn maar drie zaken van belang om te komen tot een goede beslissing: feiten, feiten en feiten...Feiten vind je door goed onderzoek. Wij horen getuigen, leggen relevante zaken goed vast en weten de deskundigen te vinden die de feiten goed kunnen interpreteren.

OAK dichtbij

We zijn gevestigd (bijna) precies in het midden van Nederland, maar we zitten altijd om de hoek. Tegenwoordig zijn de meeste dossiers digitaal, u kunt ze digitaal bij ons bezorgen, maar we komen met hetzelfde gemak even bij u langs.

We kunnen OAK rekenen

Soms is pittig rekenwerk nodig. Dat kunnen we. Zo krijgt u een goed beeld van het belang van een zaak. Op basis daarvan kunnen de juiste beslissingen worden genomen.

OAK snel (maar niet gehaast)

We zijn gewend om met termijnen om te gaan. Afspraak is afspraak. Tegelijk: zorgvuldigheid en kwaliteit gaan boven alles. U kunt op ons rekenen.