OAK advocaten

We scheppen ruimte voor jou!

We zijn aan het verbouwen

Op dit moment wordt er druk gemetseld en getimmerd. We bouwen een stuk aan ons kantoor om ruimte te scheppen. Ruimte voor jou!?

We kunnen fijne collega’s gebruiken. Ben je advocaat, schaderegelaar of schadebehandelaar binnendienst (of wil je dat worden) lees dan vooral door!

Wie zijn wij?
Wij zijn een uniek en gespecialiseerd kantoor waarin advocaten en schaderegelaars samenwerken in opdracht van verzekeraars en grote ondernemingen.

Onze praktijk wordt gekenmerkt door het volledige pakket van diensten binnen het smalle gebied van aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht en personenschade, waarin op kwalitatief hoog niveau dienstverlening wordt geboden.

We ontzorgen onze klanten door als team een (veelal complexe of moeilijke) zaak vakbekwaam op te pakken. Dat kunnen we omdat we met beide benen op de grond staan, veel ervaring hebben en voortdurend nieuwe wegen verkennen.

Wij zijn een compact maar groeiend bedrijf. Ons team bestaat nu uit 26 medewerkers, advocaten, schaderegelaars, juridisch medewerkers en een secretariaat.

Wie zoeken we?
Wij zoeken een enthousiaste, stressbestendige, communicatief vaardige teamspeler die zich bij ons en ons werk thuis voelt.

Wat bieden we?
Wij bieden een afwisselende baan in een uniek bedrijf met uitdagende en inspirerende opdrachten. We geven je de vrijheid om je werk zelf in te delen en gaan flexibel om met werkdagen en werktijden. De arbeidsvoorwaarden zijn prima en afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Interesse?
Leg dan contact met Henk den Hollander of vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met je op. Hier kun je ook terecht met al je vragen.

Een onderdeel van onze sollicitatieprocedure is de pre-employment-screening. De juistheid van de persoonlijke gegevensinformatie wordt onderzocht. Dit gebeurt door verificatie van ID en diploma’s, een zoektocht op internet en het checken van referenties. Ook vragen wij een recente VOG bij aanvang van het dienstverband.

Sollicitatie vacature
*
*

Door het invullen en versturen van bovenstaand formulier geef je OAK advocaten toestemming voor de verwerking van de door jou ingevoerde gegevens. Voor meer informatie over deze verwerking raadpleeg je ons privacy statement.

Corona-update

OAK heeft optimaal gebruik kunnen maken van een goed thuiswerksysteem, maar nu we heel voorzichtig bewegen richting 'normaal' plannen we weer schaderegelaarsbezoeken in. Uiteraard doen wij dit conform de overheidsmaatregelen. Waar het niet mogelijk is om afstand te bewaren of als er sprake is van (verkoudheids)klachten gaan we verder met (video)bellen.